​Bombë e rrejshme në një metro të Parisit

24.07.2016 17:45:39

Në stacionin e metrosë “Port d’Itali” në Paris është zbuluar një bombë e rrejshme, për çka ka qenë i bllokuar trafiku në të gjithë linjën numër shtatë.

Në stacion është gjetur një çantë e shpinës e cila mbante një antenë të radio-lidhjeve dhe disa tela të kuq.

Menjëherë është vendosur zona e sigurisë dhe në vend të ngjarjes kanë dalë ekipet e deminimit e cila ka vërtetuar se bëhet fjalë për bombë e rrejshme e cila nuk përmban eksploziv.