Shqipëri/ 35 këshilltarët firmëtarë për shkatërrimin e Teatrit. Te gjithe te zhytur deri ne fyt

18.05.2020 00:40:15
Nga Taulant Kopliku
Spikat pastori trendy Gogu dhe ajo qe se di ku ka fjet mbreme.
……………….
Luan Bregasi, Shoqata ”Biznes Albania”, Anëtar Bordi i “AIDA” ku qeveria jep fondet e PPP-ve dhe në 2 borde të tjerë.
Plarent Ndreca, Sekretar në Ministrinë e Brendshme, kryetar i tenderëve të Shqipërisë, anëtar në 4 borde shteti.
Toni Gogu, Kryetar i Këshillit Bashkiak, Konsulent në BSH dhe anëtarë në 2 borde shteti.
Vjollca Braho, Drejtore e Inspektoriatit Shëndetësor (ISHSH), anëtare në 5 borde shteti.
Mira Rakacolli, Zv/ministre e Shëndetësisë, kryetare e komitetit të Ekspertëve të Luftës “Covid-19”, anëtare në 3 borde shteti dhe gruaja e drejtorit i të spitalit “Shefqet Ndroqi”-Tiranë.
Joleza Koka, specialiste investimesh në Ministrinë e Shëndetësisë; dhe këshilltare në ISSH.
Adrian Civici, Ish-Anëtar Bordi i BSH, ish president i UET, Dekan “Universiteti Mesdhetar”, konsulent i Ramës dhe anëtar në 2 borde shteti.
Aldrin Dalipi, Kryetar i Këshillit të Qarkut-Tiranë, anëtarë në 3 borde shteti për pronat.
Besfort Lamallari, Zv/ministër i Brendshëm dhe Prefekt i Shkodrës, anëtar në 2 borde shteti.
Teuta Vodo, Zv/ministre e Brendshme dhe anëtare në 2 borde shteti.
Romina Kuko, Zv/ministre e Brendshme dhe anëtare në 2 borde shteti.
Julian Hodaj, Zv/ministër i Brendshëm dhe anëtar në 3 borde shteti.
Albert Nikolla, Këshilltar i Kryeministrit dhe anëtar në 3 borde shteti.
Bardhylka Kospiri, Zv/ministre e Shëndetësisë dhe anëtare në 2 borde shteti.
Sonila Qato, ish-Drejtore e Rrugëve, këshilltare e Belinda Ballukut, anëtare në 2 borde shteti.
Arta Dollani, Drejtore e Institutit të Monumenteve të Kulturës dhe anëtare në 3 borde shteti.
Ervin Mete, Kryetar i Mbikëqyrjes Financare, anëtar në 3 borde shteti.
Klodiana Beshku, Këshilltare e Edi Ramës në Ministrisë e Jashtme, anëtare në 2 borde shteti.
Oltion Rrumbullaku, Zv/ministër i Arsimit, anëtar në 2 borde shteti.
Artur Sula, Dekan i Fakultetit të Gjuhëve të Huaja, anëtar në 2 borde shteti.
Dajna Sorensen, Zv/ministre e Financave dhe anëtare në 2 borde shteti.
Eridian Salianji, Ish- Zv/ministër Drejtësie, Jurist i PS në KQZ, anëtar në 2 borde shteti.
Ornela Çuçi, Zv/ministre e Mjedis-Turizmit, anëtare në 2 borde shteti.
Frida Krifca, Drejtore e AZHBR (Fondet Bujqësore) dhe anëtare në 2 borde shteti.
Ermira Gjeçi, Zv/ministre e Bujqësisë, anëtare në 2 borde shteti.
Etjen Xhafaj, Zv/ministër i Jashtëm, anëtar në 3 borde shteti,
Koli Bele, Jursit i PS, ish-Sekretar në 3 Ministri, anëtarë në 4 borde shteti.
Redi Shtino, Zv/ministër Arsimi, anëtar në 2 borde shteti
Blerina Doracaj, Ish-drejtore e Përgjithshme e Hipotekave, tani zyrtare në PS.
Hantin Bonati, Zv/ministër i Energjisë, anëtar në 3 borde shteti.
Enis Hoxha, Zv/drejtor i Hiptekave, anëtar në 2 borde shteti.
Alketa Hila, N/drejtore e Fondit të Kujdesit Shëndetësor, anëtare në 2 borde shteti.
Egert Vargu, Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial.
Maura Linadi, Koordinatore Kombëtare për votuesit për herë të parë, FRESSH.
Sara Shameti, kordinatore e FRESSH, për lëvizjet stundentore, këshilltare e Arbi Maznikut.