A do të këtë donatorë për të ndihmuar Shqiprinë pas termetit shkatrrimtar?

29.11.2019 23:32:02
Nga: Adem Bytyçi
Do të këtë shumë donatorë nga lindje dhe përendimi, që do të ndihmojnë Shqiprinë pas terrmetit shkatrrimtar!
Jeta do të stabilizohet, qytetarët të cilët kanë mbet pa kulm mbi kokë, do të këthehen në shtëpi edhe më moderne se para tërrmetit, por me keqëardhje me duhet të pohoj se me Qeverit si deri të tanishmet, të korruptuara dëri në palcë, për fat të keq populli shqiptar do të vazhdojë të jetë i varfër edhe për një kohë relativisht të gjatë!
Tërmeti tragjik, i cili shkaktoi dhimbje e lotë, vuri në pahë edhe një të vërtetë, se sa në kushte të rënda jetojnë pjesa dërmuse e  popullatës atje!
Populli shqiptar në Shqipri, do të shef dritën e progresit dhe mirëqenjës vetëm atëherë kur ta këtë fat një Qeveri , e cila asetet kombëtar i shfrytëzon në shërbim të ngritjës së nivelit të jetës së qytetarëve të saj, e jo për lluxin e jetës së saj!
Fakti që pasqyron në mënyrën më të sakt atë që thash pakë më lartë për Qeveritë, ka të bëjë ,villat e qeveritarëve nuk u lëshuan për strehumin e popullatas kur popullata ka mbet pa kulm mbi kokë nga një terrmet i përmasave dramatike, dhe në një kohë kur e terë bota po solidarizohet me vujtjet e popullit shqiptarë në këto qaste kaq të rënda për shkak të pasojave të tërmetit!