Abrashi: Votuesi vendos si do të duket Prishtina në katër vitet e ardhshme

19.11.2017 13:24:12
Kandidati për kryetar të Prishtinës, Arban Abrashi, ka ftuar qytetarët të dalin të votojnë, dhe të vendosin për dukjen e qytetit për katër vitet e ardhshme.

“Unë votova rundin e dytë dhe i ftoj të gjithë qytetarët e Prishtinës ta ushtrojnë të drejtën e tyre. Votimi sot ka të bëjë për pjesëmarrje në qeverisje, d.m.th votuesi vendos se si të duket qyteti i tij dhe menaxhimi i qytetit për katër vitet e ardhshme”, ka thënë Abrashi.