Aeroplani i humbur në rrethinën e Shkupit është gjetur i djegur dhe i rrëzuar në tokë

06.09.2016 19:39:31

Aeroplani i humbur pak më parë në rrethinën e Shkupit është gjetur në Katlanovë dhe i njejti digjet.

Ekipet e ndihmës së shpejtë dhe zjarrfikësve janë në terren së bashku me policinë.

Bëhet fjalë për një avion që vinte nga Trevizo, Itali, i cili është zhdukur në afërsi të Shkupit. Nga aeroporti është njoftuar në mënyrë të rregullt se do të ulet për tu furnizuar me benzinë.