Ahmeti: 90 ditë punë për rregullimin e sheshit “Adem Jashari

13.03.2018 19:21:49
Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka njoftuar se kanë filluar punimet për rregullimin e sheshit “Adem Jashari”.

Ahmeti bënë të ditur se i gjithë projekti pritet të përfundojë për 90 ditë punë, transmeton lajmi.net.

Shkrimi i plotë:

Sot kanë filluar punimet për rregullimin e sheshit “Adem Jashari”.

Kjo hapësirë do të shndërrohet në një shëtitore të përshtatshme dhe do të përfshijë brenda vetes edhe pjesët e gjelbëruara, edhe ulëset për pushim.

I gjithë projekti pritet të përfundojë për 90 ditë pune.