AJO TË CILËN PO E THOTË AMERIKA E DISA NUK PO DUAN TA KUPTOJNË!

11.09.2020 12:18:49
Nga: Ahmet Asani
Amerika e di mirë që Serbia e Rusia janë te krishtera, por janë kunder krishterimit perëndimor! Amerika e di mirë qe Serbia e Rusia deklarohen ortodokse të krishtera, por që janê kunder Papatit! Amerika e di mirë qe Serbia e Rusia deklarohen se janë demokratike e perparimtare, por janë kunder Perëndimit e Amerikës!
•Amerika deklaron qe Kosova është me shumicë muslimane, por Amerika e di mirë që shumica shqitare e Kosoves respekton krishterimin dhe kulturen perëndimore!
•Amerika deklaron qe Kosova është me shumicë muslimane, por Amerika e di mire se shumica shqiptare në Kosovê eshte antikomuniste, pro Amerikane e pro Perëndimore !
• Amerika deklaron qe Kosova është me shumicë muslimane, por Amerika nuk e fsheh faktin që paraardhesit tanë ishin perhapes dhe mbrojtes te Krishtetimit! Amerika dhe Perëndumi nuk e fshehim por e thotë që paraardhesit tanë arberit dhe iliret i dhane Perendimit jo vetëm qe e mbrojten perendimin me gjak e luftë por edhe i dhanê perëndimit disa Papë të njohur, të cilëve disa shqiptarê dhe vëllezërit e tyre shkie, nuk kanë dëshirê t’ua përmendin emrat!
• Amerika deklaron qe Kosova është me shumicë muslimane, por Amerika e di mirë qê shumica shqiptare e Kosovës ka gjak te Gjergj Kastriotit e Adem Jasharit, ka frymë shpirtrore te Ibrahim Rugovës e Nënës Tereze dhe per fund: Amerika Perëndimi dhe Izraeli e dinë mirë që gjaku nuk bëhet kurrë ujë!
Image may contain: 1 person