Aksident i rëndë në Komoran (VIDEO)

28.08.2017 17:25:07

Një aksident i rëndë ka ndodhur para minutash në aksin rrugor Pejë-Prishtinë saktësisht në Komoran.

Në aksident është i përfshirë një veturë dhe një kamion.

Në bazë të videove vetura shihet se është nxjerrë me ekskavator pasi ka rënë poshtë rrugës.