ALEKSANDËR VUÇIQ NE SPITAL?!

16.11.2019 22:38:01

Nga: Binak Maxharraj

/A do ta vizitojnë atë ne spital Edi Rama,Hashim Thaçi dhe Baton Haxhiu/

Te gjitha mediat serbe por edhe ato shqiptare raportuan sot së Presidenti i Serbis Aleksandër Vuçiq qenka shtrir ne spital nga një smuarje e pa sherueshme.

S’po i dihet diagnoza,por hulumtimet e para po tregoj se ai është smuar nga virusi kosovë.

Kjo smuarje e tmershme e kapi Vuçiqin pasi më ne fund ia banë me dije, e kuptoj nga te gjithë së nuk mund te merrë,nuk mund te çkapë asnje pllambë toke nga Kosova.

Mbetet për tu pa se a do te shkojnë Edi Rama,Hashim Thaçi dhe Baton Haxhiu në Beograd për ta vizituar ne spital,sepse poqese e gjenë diçka mori fund edhe projekti i tij për Mini Shengënin e Ballkanit.