Arrestohen disa persona në Veles dhe zonën përreth

20.07.2016 07:50:35

Policia në mëngjes me urdhër të Zyrës së Prokurorit Publik për krim të organizuar dhe korrupsion ka zbatuar një aksion të madhe nën emrin “Ujku” në Veles dhe vendbanimeve përreth.

Është arrestuar një grup i organizuar kriminal për shkak të dyshimit të bazuar se ka përgatitur dhe zbatuar shumë vepra penale.