Atë Gjergj Fishta – Gjuha shqipe (Video)

18.10.2016 23:15:39

Për gjuhën tonë, për gjuhën që çdo ditë po dëshmohet se është e vjetër  më shumë se të tjerat dhe që i ka përballuar të gjitha rropullitë e kësaj bote, që ka qenë frymëzimi i poetëve, i shqiptarëve dhe ka mbajtur gjallë shpresën dhe besmin për lirinë.

Në këtë video, aktori i njohur shqiptar, Mirush Kabashi reciton vargjet e një prej më të mëdhenjëve ndër të mëdhenjtë, titanëve të vargut dhe shpiertësisë shqiptare, të atë Gjergj Fishtës për gjuhën shqipe.