Australi, kamerat filmojnë për herë të parë dragoin e kuq

14.01.2017 10:27:26

Një dragua deti, ngjyrë e kuqe është kapur për herë të parë nga kamerat. Specia e rrallë, që u zbulua në vitin 2015, në koleksionin e një muzeu, u kap e gjallë në brigjet e Australisë perëndimore nga kamerat “Recherche Archipelago”.

Videoja i realizua duke përdorur kamerat të lehta dhe me dritë, për të zbuluar ngjyrën e kuqe e të ndritshme të dragoit të ujit. Pamja e saj është e habitshme dhe gjallesa mbetet misterioze.