Avdullah Hoti vazhdon takimet në Zaqisht dhe Apterushe

26.09.2017 17:03:52

 Ne takime ne Zaqisht dhe Apterushe, dy fshatra qe do ta mbeshtesin plotesisht LDK-ne. Biseduam me ta per projektet dhe qasjen ne qeverisjen konunale, e cila do te jete transparente dhe me qytetaret.

Fotografia e Avdullah Hoti
Fotografia e Avdullah Hoti
Fotografia e Avdullah Hoti