Bajram Gecaj thotë se Lëvizja Anarkiste e Vetëvendosjes është kundër rendit dhe sigurisë

30.07.2016 20:25:04

“Pjestarët e Lëvizjes Anarkiste të Vetëvendosjes (LAV) nuk janë të dizajnuar për rend e siguri, por janë të ushtruar që me Brigadat e Kuqe të shkaktojnë dhunë e anarki. Andaj, misionet si organizimi i mirefillte i Beerfesit janë “mission impossible” për ta”, ka thënë Bajram Gecaj.

Pas vendimit të Shpend Ahmetit, kryetarit të Prishtinës, për anulimin e festivalit të birrës, ka reaguar edhe Bajram Gecaj, këshilltar i kryeministrit, Isa Mustafa.

“Pjestarët e Lëvizjes Anarkiste të Vetëvendosjes (LAV) nuk janë të dizajnuar për rend e siguri, por janë të ushtruar që me Brigadat e Kuqe të shkaktojnë dhunë e anarki. Andaj, misionet si organizimi i mirefillte i Beerfesit janë “mission impossible” për ta”, ka thënë Bajram Gecaj.