Berisha: Beogradi po përpiqet ta bëjë Serbinë e Madhe (Video)

26.01.2017 20:49:30

Ish kryeministri i Shqipërisë ka komentuar edhe për trenin serb dhe rrezikun që mund t’i kanoset Kosovës.

Sali Berisha ka thënë se ky rrezik është i besueshëm por atë e befason qëndrimi i qeverisë shqiptare të ndryshojë karshi Serbisë.

Ai tha se treni nxiti debate për shkëmbim të territoreve.

Berisha thotë në këtë intervistë se Serbia po e dëshiron Serbinë e Madhe.

“Ky nuk është problemi i vetëm që Beogradi po e bën, ai këtë po e bën edhe me serbët e Bosnjës dhe ky është fakti që serbët po punojnë në këtë aspekt”, ka deklaruar ai.