Bërnabiq: Shqiptarët jo serioz, nuk i respektojnë marrëveshjet

09.09.2018 13:47:56

Kryeministrja e Serbisë Ana Bërnabiq, ka kritikuar ngjarjet në Kosovë dhe pamundësimin e vizitës së Aleksandër Vuçiqit në një enklavë serbe, duke theksuar se ‘shqiptarët janë të papërgjegjshëm, jo serioz dhe nuk i respektojnë marrëveshjet.

“Ngjarjet në Kosovë, tek vendi Banjë, ku është pamundësuar vizita e presidentit serb, tregon situatën e kompleksuar dhe të ndjeshme në Kosovë”, ka deklaruar ajo, duke shtuar se përfaqësuesit e shqiptarëve atje janë jo serioz dhe të papërgjegjshëm dhe nuk respektojnë marrëveshjet e arritura.