Blendi, mesfushori premtues nga Prizreni

22.03.2019 15:37:16

Edhe pse i ri në moshë, Blendi Shala është një ndër lojtarër më të zellshëm të KF Liria.

Talenti dhe përkushtimi në lojë, e bën 13 vjeqarin të veqohet nga bashkëmoshatarët e tij. Blendi ka vite që ushtron dhe luan për KF Liria. Pozicioni i tij është mesfushor qendror, por Blendi e ka treguar veten të aftë edhe në pozita të tjera, si mbrojtës apo sulmues, pozitë në të cilën Blendi u bë autor i shumë golave për ekipin e tij. Ëndërra e Bledit është që një ditë të luaj përkrahë emrave ikonë të këtij sporti, por për të arritur majat, Blendit i duhet edhe shumë punë dhe përkushtim.