Lifestyle

Lifestyle

On each category you can set a Category template style, a Top post style (grids) and a module type for article listing. Also each top post style (grids) have 5 different look style. You can mix them to create a beautiful and unique category page.

13 fakte psikologjike të cilat do ju ndihmojnë të komunkioni me të tjerët

Ndonjëherë ne nuk gjejmë fjalët për të komunikuar me dikë, ose e ndjejmë të vështirë të pyesim dikë për diqka. Sot, Fokusi ka sjellë për...

A janë shokët e tu vërtetë shokët e tu?

E dija që miqësia e njëanshme ekzistonte, une kam disa, dhe jam i sigurt që edhe ju keni gjithashtu. Por nuk supozohet që unë...

Sa fëmijë engjëllorë ishin disa nga njerëzit më të urryer në botë (Foto)

Mund të duket e pabesueshme, por Hilteri ishte një nga fëmijët më të pafajshëm dhe më të bukur që mund të keni parë. Fatkeqësisht,...

AGJËRIMI pesë-ditor në muaj mund të luftojë KANCERIN dhe SËMUNDJE tjera

Për mijëra vjet, njerizimi ka qenë në kërkim të mënyrave për të zgjatur jetën, e ndoshta edhe gjetjen e mënyrës për pavdekshmërinë. E ndonëse pavdekshmëria...

Pesë këshilla për njerëzit që janë në vitet e tyre të 20’ta

Dy dekada përvojë jetë mund të mos ju duken shumë, por megjithatë janë. Dhe, duhet ta keni parasysh se nuk ka asgjë të frikshme...

Këshilla për tenxhere dhe tiganë që zgjasin përjetë

Kur enët e kuzhinës janë cilësore dhe mirëmbahen, mund të zgjasin përjetë. Ndiqni gjithmonë instruksionet e përdorimit të prodhuesit për t’u kujdesur për enët tuaja,...

Trup i drejtë dhe i shëndoshë

Zgjatja e shpinës është ushtrim mjaft i zakonshëm dhe specialistët e aplikojnë këtë ushtrim jo vetëm në trajnimet sportive, por edhe në mjekësi. Nëse zgjatjet...

Fytyra, harta e karakterit tonë

Njerëzit e mençur jo rrallë do të thonë se si rinia është e paindividualitet dhe që me kalimin e kohës secili nga ne do...

Çrregullimet më tërheqëse të fytyrës

Ja çfarë duhet të dini për ‘shformimin’ më të bukur të natyrës. Kur shikojmë një fytyrë të buzëqeshur me gropëzat në faqe, e kemi të...

Shkenca ka një shpjegim interesant për njerëzit që kanë prirje të vonohen

Shkenca u del në mbrojtje personave që vonohen duke argumentuar se ata kanë më shumë gjëra në mendje, janë më kreativë dhe të suksesshëm...