Çka i tha Mustafa opozitës pak para nisjes në Bruksel?

24.01.2017 11:50:42

Kryeministri i vendit, Isa Mustafa ka thënë se në këtë raund të bisedimeve Kosovë-Serbi do të diskutohet për ngjarjet e fundit në Kosovë si tentim -ardhja e trenit si dhe fletarrestimet e lëshuara nga Serbia.

Këto komente Mustafa i bëri pak çaste para nisjes në Bruksel në aktivitetin ku u lansua projektit e-kutia nga Ministria e Administratës Publike me ç`rast theksoi se gjatë raundit të bisedimeve që mbahen sonte do “do të mundohen të gjejnë zgjidhje bashkë me shefen për politikë të jashtme të BE-së, Federica Mogherini”.

Kurse, sa i përket kundërshtimit të partive opozitare rreth pjesëmarrjes së tij dhe presidentit, Hashim Thaçi në këto bisedime ai tha se “opozita mund të mendojë çfarë të dojë por ne nuk kemi adresë tjetër pos Brukselit që t`i adresojmë çështjet tona, ndoshta opozita mund të ketë adresë tjetër”,