Definitiv jetojmë ne një kohë plotë e perplotë hipokrizi, me njerez skizforenë e të çmendur!

01.05.2018 12:26:10

Njerëz qe vazhdimisht e ndihmojnë djallin, qe me dore te vet i japin atij pushtet dhe pa fije turpi i luten Zotit: ” O Allah ndihmoji jetimat dhe varfnjaket kudo qe jane”!?
Ne vend se ti luten Zotit që t’kemi shtet ku sundon drejtësia, shtet social, pushtet me njerez besnik, besimtar e te ditur, shtet ku bonjaket dhe varfnjaket do te gezonin mbrojtje sociale siç e gezojnë ne Zvicer e shume shtete tjera te botes, ne Shqiperi, Kosove e Maqedoni, me dore te vet e votojne t’paditurin, t’pa besin, t’pa Zotin dhe te njejten kohe i luten Zotit qe Ai pastaj te kujdeset per bonjaket e varfnjaket!
Ne vend se ti luten Zotit qe votuesi te bashkohet e mos ti jap më voten djallit te kuq te kamufluar me ngjyre blu, qe mos ti jepet pushtet atyre qe ende vuajne pse nuk u realizua endrra e tyre moniste e staliniste, njerezit si te çmendur i luten Krijuesit per meshire dhe te njejten kohe adhurojne pakufi diktatoret ,ideologjine monisto-staliniste dhe fatosat e asaj ideoligjie qe sot i kemi ne pushtet!

Nese ishin lutjet e popullit te prire nga Ibrahim Rugova dhe lutjet e Nënës Terezë drejtuar Zotit qe t’na vinte ne ndihme Amerika, qe t’na çlirojë e shpetoj nga zhdukja, nese besoni se lutjet drejtuar Zotit ishin ato qe e sollen Ameriken, atehere lutjuni Zotit qe kesaj radhe ta ndihmojme ne Amerikën që t’naj heq qafe keta njerz t’pa Zot dhe kështu të perfundoj kjo çmenduri!