Delawie shpërndan dokumentarin për lidhjen e Kosovës me Iowan

10.06.2018 15:03:43

Ambasadori amerikan në Kosovë, Greg Delawie, e ka shpërndarë një video dokumentar të realizuar për lidhjen “speciale” mes Kosovës dhe shtetit Iowa të SHBA-së.

“Ishte kënaqësi të shikoj dokumentarin për lidhjen mes Kosovës dhe Iowas. Shikojeni këtu”, ka shkruar Delawie duke shpërndarë vegëzen për të shikuar dokumentarin.

Amb. Greg Delawie

@USAmbKosovo
Enjoyed watching documented bond between #Kosovo and #Iowa! Check it out here: https://twitter.com/KCCINews/status/1004859074062585856 …

2:04 PM – Jun 10, 2018
3
See Amb. Greg Delawie’s other Tweets
Twitter Ads info and privacy
Por kjo vegëz është pa qasshme për kosovarët ngase nëse klikon në të shfaqet mesazhi që thotë se “kjo video nuk është e lejuar për transmetim në shtetin tuaj”.