Delegacioni i LDK-së në Zvicër bëri homazhe te varri i presidentit Rugova

28.07.2016 17:09:58

Delegacioni i degës së LDK-së në Zvicër, para se të takohej me zyrtarë të lartë të LDK-së, bëri nderimet te varri i prersidentit Rugova, i cili është trasuesi i rrugës së pvarësisë së Kosovës, dhe që me sukses e udhëhoqi LDK-në dhe Kosovën drejt realizimit të procesit të lirisë, pavarësisë dhe demokracisë.

Me këtë rast, delegacioni i degës së LDK-së në Zvicër, vendosi edhe një tufë lulesh mbi varrin e presidentit Rugova.

 

13669077_10206467322472799_3744656214915742741_n