Dietë e shpejtë me rezultate të shkëlqyeshme: tranguj dhe jogurt për humbje peshe në vetëm 5 ditë!

28.04.2019 11:13:12

Keni nevojë për një mënyrë të shpejtë për të hequr qafe kilet e tepërta? Ne kemi dietën e duhur për ju. Me këtë dietë, që nga dita e parë mund të humbni deri më 1.5 kg.

Gjatë dietës është e nevojshme të konsumoni:

  • 1.5 litër jogurt me 1% yndyrë;
  • 1.5 kg tranguj të freskët;
  • 1.5 litër ujë. Në orët e hershme të mëngjesit mund të toleroni edhe një kafe pa sheqer.

Të gjithë përbërësit duhet të ndahen në pjesë të barabarta. Trangujt dhe jogurti mund ti përdorni
edhe para gjumit ose gjatë natës nëse papritmas ndjeni uri.

Megjithatë, është me rëndësi të duhet se kjo dietë ka një efekt laksativ të theksuar. Andaj, duhet të jeni të kujdesshëm dhe të konsumoni ujë në sasi të mëdha.

Për vetëm 5 ditë mund të humbni 4 kilogram nëse në mënyrë rigoroze i përmbaheni kësaj diete.