Diskutohet Raporti i vitit 2020 i Komisionit Evropian

Diskutohet Raporti i vitit 2020 i Komisionit Evropian

01.12.2020 10:55:00

Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike sot mban mbledhje.

Rendi i ditës:

1.    Miratimi i rendit të ditës;
2.    Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 24.11.2020;
3.    Diskutim lidhur me Rekomandimet e dala nga “Raporti për vendin për vitin 2020, i Komisionit Evropian”, të ftuar ministrat dhe përfaqësuesit e agjencive të pavarura;
4.    Te ndryshme;

Vendi: N506 Koha: 11:00