Dreshaj për shkarkimin e Sefajt: Kur s’ke çka i bën gomarit, e godet samarin

30.03.2018 18:48:45

Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Gani Dreshaj ka dalur kundër vendimit për shkarkimin e ministrit të Punëve të Brendshme, Flamur Sefajt.
Dreshaj ka thënë se Sefaj ishte ministri nga më të suksesshmit në Qeverinë e Kosovës dhe se nuk e sheh fajtor për ngjarjet e fundit që ndodhën në Kosovë.

“Nuk mendoj se faji ishte tek Sefaj. Mendoj se përgjegjës është dikush tjetër dhe jo Sefaj. E vlerësoj lart punën e tij, është nga ministrat më të suksesshëm në këtë qeveri. Shkarkimi i tijmë ngjanë më thënjen e popullit, “Kur s’ke çka i bën gomarit, i mshan samarit” ” ka thënë Dreshaj.