Edhe me Skenderbeun! Edhe kundër Skenderbeut!

26.01.2021 23:20:44
Nga Muhamet Hamiti
Edhe me Skenderbeun! Edhe kundër Skenderbeut!
Edhe me Rugovën, edhe kundër Rugovës?!
Të dyja palët kombëtare?! JO.
Të dytët janë anti-kombëtarë, qoftë edhe nëse — dhe sidomos nëse —janë rreshtuar me kombëtaristë. As kombëtaristët nuk dalin mirë në këtë shfaqje.