Edhe një person lëndohet në vendin e punës

08.04.2018 11:58:14
Policia raporton se dje në Graçanicë në vendin e punës lëndime të rënda trupore ka pësuar punëtori i një kompanie private .

Viktima është dërguar në QKUK dhe sipas mjekut është jashtë rrezikut për jetë. Njësitë përkatëse janë duke hetuar rastin.

 Para një jave në Prishtinë në 23-vjeiarë ka rënë nga lartësia e një ndërtese nga e cila po punonte. Ai ka ndërruar jetë në QKUK pas një dite.

Njoftimi i policisë:

Graqanicë 07.04.2018 – 18:00. Raportohet se në vendin e punës lëndime të rënda trupore ka pësuar punëtori i një kompanie private viktima mashkull K-shqiptar. Viktima është dërguar në QKUK dhe sipas mjekut është jashtë rrezikut për jetë. Njësitë përkatëse janë duke hetuar rastin.