Edi Rama jep sinjale për marrëveshje: Vijojnë përpjekjet me dialog për të vetëpërjashtuarit

14.05.2019 12:04:11

Kryeministri Edi Rama ka paralajmëruar një takim me gazetarët ditën e sotme.

“Në 13.00 me gazetarët, pas regjistrimit të kandidatëve tanë për 61 bashkitë dhe listave të këshilltarëve bashkiakë për mandatin e ri të qeverisjes vendore. Koha për fushatën zgjedhore të 30 qershorit dhe për vijimin e përpjekjeve për dialog me të vetëpërjashtuarit nga zgjedhjet”, – shkruan Rama.