Edicioni i 48- të ,,Takimet e Gjeqovit” në Zym të Hasit

09.10.2019 22:42:44

Me 12 tetor 2019 në orën 10 të, në Zym të Hasit  mbahen ,,Takimet e Gjeqovit,, edicioni i 48 më radhe. Takimet e sivjetme i kushtohen 90 vjetorit të kalimit në amshim të Shtjefën Gjeçovit. Manifestimi mbahet nën patronatin e Ministrisë se kulturës rinisë dhe sportit. Kurse e organizon ShSH ,,Shtjefën Gjeqovi,, në Zym