Eksperti i sigurisë pas arrestimit të zyrtarëve policorë: As oligarkët mos të jenë të qetë, kjo do t’ju ndodhë

06.03.2021 19:03:48

Profesori i Shkencave të Sigurisë, Avni Islami ka komentuar aksionin e fundit të Policisë e cila arrestoi këto ditë disa zyrtarë policorë dhe zyrtarë të shtetit.

Islami në një postim në “Facebook” tha se kur shteti ka vullnet mund të luftoj krimin e organizuar dhe korrupsionin.

Sipas tij, edhe pas këtyre arrestimeve që ndodhën këto ditë, është akoma larg që të arrestoj oligarkët.

Megjithatë, eksperti i sigurisë shton se as ata të mos jenë të qetë, pasi që lufta e shtetit ndaj tyre duhet të vazhdoj.

“Krimit dhe Korrupsionit duhet ti prehen seë pari rreënjeët, trupi dhe neë fund edhe koka. Javeët qeë lameë pas, u pa se kur shteti ka vullnet dhe doneë, mund ta luftoj krimin e organizuar dhe korrupsionin. Arrestoi zyrtareë policorë dhe zyrtareë teë larteë shteteëror. Larg eështeë deri teë Oligarkeët, por as ata teë mos janë teë qeteë. Lufta e shtetit duhet teë vazhdoj…”, ka shkruar Islami.