Ermonela Jaho respekt dhe falenderim për Placido Domingon

29.07.2016 20:56:40

Sopranoja e njohur shqiptare, Ermonela Jaho që prej vitesh është bërë protagoniste e skenave më të njohura operistike botëror, Placido Domingon, një tejtër emër i njohur i skenës botërore muzikore, me të cilin sopranoja shqiptare ka pasur bashkëpunime në fushën e muzikës. Falenderimi i dedikohet Placido Domingos për fjalët e mira, lavdatat dhe vlerësimin e madh që ka shprehur në një konferencë me gazetarë me rastin e interpretimit të përashkët të “Traviatës” në skenën e teatrit “Orange”. Falenderimi i sopranos shqiptare, Ermonela Jaho është bërë në anglisht dhe shqip. Më poshtë mund ta lexoni postimin e saj në profilin e saj në facebook:

“- Thank you maestro for the humility and appreciative words in yesterday’s press conference, they mean a lot to me coming from a legend such as yourself. It is very rare to find a matching of the minds among two such different generations… “It is not easy to be great, but it takes a lifetime to become human!”…
– Faleminderit maestro per thjeshtesine dhe fjalet vleresuese ne konferencen e djeshme te shtypit, ato kane nje domethenie te madhe per mua sidomos kur shprehen nga nje legjende sic jeni ju. Eshte shume e rralle te gjesh nje perputhje mendimesh midis dy gjeneratave kaq te ndryshme… “Nuk eshte e lehte te behesh i madh, por merr nje jete te tere te behesh human!”..
Placido Domingo