Është për tu përshëndetur vetëdija  e qytetarëve të Kosovës!

12.02.2020 16:51:18
Nga Adem Bytyçi
Deputetët të cilët nuk punuan në të mirën e popullit dhe vendit në ligjislaturën e kaluar, qytetarët i ndëshkuan  me votë duke i lënë jasht Parlamentit në ligjislaturën e shtatë!
Lajmet e tilla janë të mirëseardhura dhe pa dyshim do të kontribuojnë në spastrimin e sqenës politike të Kosovës nga politikanë të pa dobishëm për vendin…
Një popull i vetëdishëm dhe i emancipuar, nuk pronon që të përfaqësohet dhe udhëheqet nga indivit të korruptuar, të cilët në vend që t’i shërbejnë popullit u shërbejnë pasurive të tyre të pista në kurrizin e varfërisë dhe mjerimit të popullit.
Populli i Kosovës edhe pse shumë  i vujtur, kur të merr vendime kundër atyre që ia vjedhin të ardhmen është shumë i vendosur në ndëshkimin e merituar të tyre ,duke mos i amnestuar për as një qast dhe me  as një kusht!
Të gjithë ata pushtetarë të cilët kanë vjedhur pasuritë e popullit ,mos tu gëzohen këtyre pasurive, sepse duhet ta kuptojnë sa më herêt që këto pasuri t’ia këthejnë popullit në mënyrë vullnetare sa nuk është bërë vonë!
Në të kundërten dikur pasojatë për ta do të jenë të pa imagjinueshme, ndonëse populli është ai që kurr nuk i harroni as t’mirat dhe as të këqijat të atyre që u  beson t’i qeverisnin..