“FORCA E KOSOVËS”, slogani i AAK-së për fushatën zgjedhore

22.01.2021 19:12:47

AAK ka zgjedhur sloganin e fushatës zgjedhore.

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), tashmë ka zgjedhur sloganin e fushatës zgjedhore, këtë e bëjnë të ditur burime brenda AAK-së.

Ndër të tjera bëhet e ditur se tashmë ka filluar promovimi i këtij slogani, në faqen zyrtare të Facebook-ut të partisë dhe në atë të kreut të AAK-së, njëherësh kandidat për president Ramush Haradinaj.