FSK kërkon nga qytetarët: Vazhdoni respektimin e të gjitha udhëzimeve të IKSHPK-së

20.03.2020 20:26:25

Forca e Sigurisë së Kosovës , përmes një postimi të bërë në faqen zyrtare Facebook kanë shprehur falënderimet e tyre për për të gjithë qytetarët e Kosovës, që po bashkëpunojnë dhe po tregojnë kulturë të lartë dhe vetëdije për të ndihmuar të afërmit e tyre në këtë kohë të vështirë.

“Vetëm kështu të bashkuar mund ta mundim COVID19 .Populli ynë është i kalitur me vështirësit dhe sfidat , andaj FSK -ja apelon që të vazhdohet kështu me respektimin e të gjitha udhëzimeve të Institutit Kombëtarë të Shëndetit Publik (IKShPK) Rrinshpi”, njofton Forca e Sigurisë së Kosovës.