Gaxherri dhe Haxhiu kapen me fjalë

11.10.2016 19:38:22

Deputetja e LDK-së Besa Gaxherri ka reaguar ndaj deklaratës së deputetes së AAK-së Teuta Haxhiu, e cila tha se Gaxherri po luan rolin e zëdhënëses së Qeverisë.

Gaxherri tha se nuk është zëdhënëse e Qeverisë por kur bëhet fjalë për shtetin ajo tha: Po jam e Qeverisë kur duhet, jam e opozitës kur duhet dhe e popullit kur duhet. Ne nuk i kontribuojmë Nehat Thaçit në këtë formë”, tha Gaxherri. Sipas saj kjo çështje është e ndijshme dhe se janë institucionet që duhet të merren me të.

Inicimin e kësaj seance Gaxherri e ka quajtur gabim dhe se shpeshherë sipas saj po bëhen patriotizma.

Reagimin e Gaxherrit ia ka kthyer Haxhiu e AAK-se duke i thënë: Mund të jesh zëdhënëse e Qeverisë por e opozitës asnjëherë. U mundova ta kuptoj çfarë the por nuk kuptova asgjë se asgjë nuk the”.

E menjëhershme ishte përgjigja e Gaxherrit. “ E kam të qartë se ti nuk kupton kurgjo”, i tha Gaxherri, Haxhiut.