Gjatë 24 orëve kanë ndodhur 29 aksidente, një me fatalitet

Gjatë 24 orëve kanë ndodhur 29 aksidente, një me fatalitet

07.10.2019 12:43:10

Brenda 24 orëve kanë ndodhur 29 aksidente në Kosovës.

Sipas policisë së Kosovës prej tyre 16 aksidente janë me të lënduar, 12 pa të lënduar dhe një me fatalitet.

Janë shqiptuar 330 tiketa trafiku, ndërsa janë bërë 33 arrestime ku 23 persona janë dërguar në mbajtje ndërsa një në vuajtje të dënimit.

foto arkivi