Gjyshi i Ritvan Zykajt: Ma sillni nipin, do ta djeg vet të gjallë

12.08.2018 23:00:17
Gjyshi i Ritvan Zykajt, autorit të vrasjes së tetëfishtë në Selenicë të Vlorës, i tronditur me aktin e nipit të tij që vrau tetë anëtarë të familjes Zykaj, ka thënë se edhe vet do t’i hakmerrej atij.

“Ma sillni, edhe pse e kam nip, do ta djeg vetë të gjallë”, ka thënë Kujtim Zykaj.

Kujtimi njëkohësisht është edhe vëllai i Demirit që është njëri nga viktimat. Ai ka shkuar edhe për ngushëllime në familjen e vëllait të tij të ndjerë, shkruan Lapsi.al.

Disa banorë i kanë cilësuar familjen e të vrarëve si familje e qetë dhe që nuk donin probleme. Ata poashtu kanë thënë se nuk e kanë ditur që vrasësi ka qenë djalë problematik.