Hajrush Shoshi: Banja, Lubova, Baica, Kashica, Orroberda, Corolluka dhe Dubova e vogël i thanë po LDK-së dhe Haki Rugovës

15.12.2017 00:02:01

Postimi i plotë i Hajrush Shoshi në facebook:

BANJA, Lubova, Baica, Kashica, Orroberda, Corolluka dhe Dubova e vogel I thanë po LDK-së dhe Haki Rugoves për mandatin e ardheshem +4
Prandaj në Banje po ruhet tradita dhe do te vazhdoj me fitoren e 17 . 12 edhe ma bindëse se as njeher me pare .

LidhjaperIstogun
47 Haki Rugova

Fokusi.org