Haki Rugova: Banja më rrethinë si çdoherë bastion i pathyeshëm i Lidhjes Demokratike të Kosovës

15.12.2017 00:24:56

Kryetari i LDK-së z. Haki rugova gjatë ditzës se sotme zhvilloi një seri takimesh me qytetaret e rrethinës se Istogut, Banjes me rrethinë.
Haki Rugova  thotë në një postim ne facebook se Banja me rrethinë gjithmonë e ka dhanë vulën e fitores, e cila nuk do ti mungojë edhe këtë here. Banja me rrethinë gjithmonë ka ditur që  t’i respektojë dhe ruaj vlerat.Dhe se është i bindur se fitorja do të trokas më 17 dhjetor. Kjo fitore do të jetë  më bindëse se kurrë këtë here.

Z. Hakiu Rugova u premton qytetarëve istogas  se gjithmonë  do të jet më ta dhe për ta në çdo shqetësim…

 

Postimi i plotë i z. Rugova në facebook është:

Banja me rrethinë si çdoherë bastion i pathyeshëm i Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Banja gjithmonë na e ka dhënë vulën e fitores.

Pjesëmarrja juaj masive sonte na tregoj edhe për herën e tretë me radhë se ju jeni krah nesh dhe bashkë besojmë në fitoren tonë bindëse të 17 dhejtorit.

Keni ditur gjithmonë të vlerësoni me të mirën edhe të dielën bashkë edhe njëherë do e rikonfirmojmë fitorën tonë të madhe në Istog.

Unë do të jem gjithmonë me ju dhe pranë jush ✌🏻

 

Fotografia e Haki Rugova
Fotografia e Haki Rugova
Fotografia e Haki RugovaFokusi. org