Haradinaj: Mirë se u ktheve president Clinton

Haradinaj: Mirë se u ktheve president Clinton

11.06.2019 13:27:19

Ish-presidenti i Amerikës, Bill Clinton, ka ardhur në Kosovë.

Ai do të marrë pjesë në ceremoninë e shënimit të 20 vjetorit të hyrjes së NATO-s dhe çlirimit të Kosovës.

Mirëseardhje mikut të madh të shqiptarëve i kanë uruar krerë institucionesh dhe liderë politik.

Një postim të tillë e ka bërë edhe kryeministri Ramush Haradinaj me të cilin do të ketë një takim sot pasdite.

Postimi i Haradinajt:

Welcome back, President Clinton!