Hoti: Brengosëse se si VV s’po pajtohet me LDK-në edhe pas gjithë kësaj kohe

23.01.2020 23:15:53

Avdullah Hoti nga Lidhja Demokratike e Kosovës sonte në RTV21 ka thënë se janë të hapur për një marrëveshje të shpejt me Vetëvendosjen që të krijohet Qeveria e re.

Hoti thotë se është brengosëse qysh deri tash VV nuk u pajtua me LDK-në.

‘’Brengosëse pse VV-së i duhet i gjithë kjo kohë dhe nuk pajtohet gjatë krejt kësaj periudhe kur ka një partner kaq serioz dhe me përvojë.

LDK kurrë nuk ju ka ik përgjegjësive dhe i ka bajt mbi supe kritikat prej më të shumtave’.