Hoxhaj paralajmëron edhe tri njohje të reja

30.09.2016 13:45:54

Ministri i Punëve të Jashtme i Kosovës, Enver Hoxhaj në një konferencë për shtyp pas kthimit nga New Yorku ka thënë të ketë zhvilluar 76 takime gjatë pjesëmarrjes në AP të OKB-së.

Duke folur për agjendën e lobimit, Hoxhaj ka paralajmëruar edhe tri njohje të reja deri në fund të vitit.

Po ashtu sipas tij, nënshkrimi i marrëdhënieve diplomatike me shtetet që e kanë njohur Kosovën është rritur dhe presim në dy muajt e ardhshëm të kemi nënshkrime të reja.