Irani ndërprenë furnizimin me energji elektrike për Irakun

28.07.2016 08:40:21

Irani ka ndërprerë furnizimin me energji elektrike për Irakun. Këtë e bëri të ditur zëdhënësi i Ministrisë së Energjisë Elektrike të Irakut, Muhammed Fethi.

“Irani mbrëmë ndërpreu furnizimin e energjisë elektrike për Irakun prej 800 megavat. Furnizimi bëhej nga linja Hurremshehr-Basra dhe Kerhat el-Emar”, deklaroi Fethi.