Ishte paralizuar para shtatë vitesh, vendosi të befasojë të gjithë – burri vallëzoi në dasmën e shokut të tij më të mirë

15.07.2019 21:15:19

Studenti kanadez Chris Rice ishte duke shijuar verën në vitin 2012 kur ai u hodh në një pishinë dhe u zhyt në fund.

Dhe kjo zhytje, sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, ishte katastrofike për 26-vjeçarin nga Nova Scotia, Kanada.

Ishte momenti kur Chris menjëherë e kuptoi se diçka nuk ishte në rregull, sepse edhe pse ishte i vetëdijshëm, ai nuk mund të lëvizte asnjë pjesë të trupit të tij përveç qepallave.

Ai shpresonte se ai do të rikthejë lëvizjet, por kur pa duart e tij duke lëvizur në ujë, por nuk mund të ndjente ato, Chris e kuptoi se ai ishte lënduar rëndë.

Kështu, edhe për më keq, ishin edhe mjekët ata që i thanë Chrisit se ai kurrë nuk do të ecte përsëri.

Por shtatë vjet më vonë, Chris jo vetëm që ka ecur. Ai ka vendosur të vallëzonte në martesën e shokut të tij më të mirë.