Johnson: Vetëm fitorja e konservatorëve do ta çojë vendin përpara

14.11.2019 21:39:44

Kryeministri britanik, Boris Johnson, ka vazhduar me premtimin e realizimit të Brexit-it në fushatën elektorale të zgjedhjeve të 12 dhjetorit.

”Vetëm një fitore e Partisë Konservatore do të lejojë vendin të shkojë përpara”, theksoi kryeministri në një miting të madh elektoral në Midlands.

“Nëse kemi një shumicë në Parlament, mund të dalim dhe t’i japim fund lëmshit të krijuar”, shtoi ai.