Kaçurrela mbreslënëse!

20.02.2018 10:08:55

Shumicës së femrave flokët e parregullta mund t’ua prishin ditën. Femrat thjesht janë të ndjeshme ndaj flokëve të tilla.

Para të shumta shpenzojnë nëpër sallone stilistësh, blejnë preparate të llojllojshme për kurën e flokëve, bëjnë çdo gjë për t’u ndier mirë kur të shikohen në pasqyrë, transmeton Telegrafi.

Mirëpo, ekzistojnë ditët kur nuk kanë kohë për të shkuar te stilisti, gjë që është e paimagjinueshme, por, megjithatë, ndodh edhe kështu.

Atëherë duhet të bëhesh mjeshtre e vetvetes dhe të rregullosh flokët, më së miri që di.

Nëse je adhuruese e kaçurrelave, por i urren tokëzat apo mbështjellësit e tjerë, ky është truku i vërtetë për ty.

Ju nevojitet kullorja e zakonshme e kuzhinës, ndërkaq atë që do ta përfitosh do t’ju lërë pa fjalë.

Trukun mund ta shohësh në video-xhirimin në vazhdim: