Kadri Veseli vizitë në Shqipëri

12.09.2018 09:58:13

Kreu i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli po qëndron për një vizitë në Shqipëri.

Veseli gjatë ditës do të ketë takime të ndryshme.

Në këtë vizitë të pranishëm janë edhe zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj, ministri Dardan Gashi, shefi i kabinetit të tij, Blerand Stavileci, dhe i ngarkuari me punë në ambasadën e Kosovës në Shqipëri, Sylë Ukshini.