Kërkohet gjak urgjentisht në QKUK

26.06.2018 20:01:54

Një nënë shtatzënë ka nevojë urgjente për ndihmë. Asaj i nevojitet gjak i grupit AB+ (Pozitiv). Numrat kontaktues janë 049509656 dhe 045643893.

Një grua shtatzënë e cila do të operohet sot ka nevojë urgjente për 10 doza gjak të grupit AB+ (Pozitiv).

Deri më tani janë gjet gjashtë doza dhe katër të tjera nevojiten urgjent.

Të lutem thirr në 049509656 ose 045643893 për detaje.