Kinë/ Zbulohet peshku me fytyrë njeriu

09.11.2019 01:47:00

Një vizitor në një fshat në Kinë ka mbetur me gojë hapur kur ka parë të dalë nga pellgu një peshk me fytyrë njeriu

Ajo që e bën peshkun të duket i tillë është vendosja e disa njollave të zeza te pjesa e kokës.

Peshku i rrallë është fiksuar nga një turist në  Miao Village dhe pamjet janë bërë menjëherë virale  në rrjet.