Kjo është marrëveshja LDK-Nisma

Kjo është marrëveshja LDK-Nisma

30.04.2020 14:10:12

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, dhe ajo e Punës dhe Mirëqenies Sociale janë ministritë që pritet t’i drejtojë Nisma Socialdemokrate nëse votohet qeveria e re.

Kjo mësohet nga marrëveshja e kësaj partie e nënshkruar me Lidhjen Demokratike të Kosovës.


Në bazë të kësaj marrëveshje, kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj do të jetë zëvendëskryeministër.

Marrëveshja për bashkëqeverisje në mes të LDK-së dhe Nismës është nënshkruar sot dhe i ka 16 pika.